Hoe vind je de juiste voerboot?

Voerboot

Mijn plezier op de voerboot was compleet toen we vertrokken voor een 2 uur durende vistocht in de Indian River. Die boot was een moderne, goed onderhouden, aluminium boot met een kleine gasmotor. Het was een traktatie om te zien hoe de viswerpers de lijn raakten als ze binnenkwamen en op zoek gingen naar de grootste vangst. Het weer was prachtig en de ervaring was geweldig.

Je kunt elke maat boot ter wereld huren bij een charterbedrijf. Je kunt ze voor je deur laten afleveren, of je kunt naar het strand reizen en ze ophalen zodra je aankomt. Ikzelf bezit een kleine charterboot, en het was niets om de 26 voet aluminium vissersboot te slepen. Het was een geweldige ervaring om te gaan vissen in de wildernis in mijn thuisstaat, Florida.

De ervaring is zeker anders als je er niet aan gewend bent. De uitdaging is om het juiste aas te vinden, de juiste uitrusting en natuurlijk je persoonlijke voorkeur. De luitenant die de leiding had over de boot bleef de hele tijd bij me op de boot om me te helpen de basis te leren. Ik kan me herinneren dat ik de lijn opruimde toen we de rivier afvoeren. Toen we eenmaal in het diepe deel van het water waren en dicht bij het verkwikkende geluid van het waterskiën, hadden we een bijna-ongeluk met een krab en een twee ons krab. Het aas dat tijdens die visreis in die krab zat, kostte bijna 300 dollar. Het was een Pyrrusoverwinning voor de winst, want er was geen krab, alleen een diner van $300 dollar op de eettafel in een restaurant.

Het volksgeloof in verse vis en zeevruchten is een goede manier om toeristen naar uw visplaats te lokken. Het gebied hoeft niet gevuld te zijn met hotels vol met mensen uit Californië, Arizona, Connecticut, enz. U kunt de toeristenattractie hebben zoals het vissen op de enorme wateren van de Indian River en het landschap veranderen wanneer u maar wilt.

Misschien bent u moe van de karakterloze stranden en de miljoenen dollar resorts die overal in Florida te vinden zijn. Ga weg van dit alles. Zoek een andere omgeving, een ander zwembad, en het belangrijkste vergeet de verse vis niet!