Interieurstyling

Keuken, Thuis, Interieur, Modern, Kamer, Vloer

We hebben nu een aantal jaren  Interieurstyling gestudeerd en het is ons een genoegen u onze unieke en tubeless geldbesparende twijfelvrije gids voor te stellen. In dit artikel vindt u tips en ideeën om u te helpen bij het kopen van interieurs ontworpen door Janalux.

Uw woonkamer opnieuw inrichten? Voor deze kamer heb je een centraal punt nodig. In de meeste woonkamers staat de ideale bank centraal. Je hebt wat 'oplaadbare' meubels nodig en deze ruimte moet vrij zijn van onderbrekingen.

De ideale bank voor deze kamer is een stoel met hoge rugleuning, met een luxe vezel of leer, die maximaal comfort zal bieden, maar absoluut zacht en ontspannend voor het oog.

Veel mensen houden van het idee om een ​​'alternatieve' bank in dit deel van ons huis te hebben, omdat het u de kans geeft om de kleur en stof van uw bank, slaapbank, enz. te bepalen. Een klassiek thema

Banken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten.

Het programmeren van het thema van uw woonkamer kan een prettige manier zijn om de stof te veranderen.

Beschikbare stoffen voor "vintage" thema:

Wandtapijten Handgeknoopt, met originele franjes, zullen deze ontwerpen tot leven brengen.

lyrisch en reliëf. Met een reliëfmotief zijn stoffen met felle kleuren en franjesmotieven bijzonder stedelijk en modieus. Deze passen in een iets formeler of laag slungathom-katoen met details van touwbinders, wat het "in-ding" kan zijn in het slaapkamerdecor.

Florallness wordt gemengd met easy-still, met zijn bloemige charme, is een complete kinderkamerinrichting op een bloemenbank een welkome "hoot-pot" voor nieuwe ouders.

Walnootkleurige, Bourgondische accessoires met rijke rode, olijf- en gouden lijnen kunnen de oude en de hele kamer met deze kleur en stof serieus verbeteren.

Shabby Chic FindUs /B frizert.com

Als je geen ontwerper bent en je wilt gewoon iets bereiken, dan moet je de juiste keuze maken. Dit is bijvoorbeeld het moment om met je stijl te spelen door het thema te tekenen van een mooie foto die je misschien hebt gemaakt, of misschien van een surfermagazine.

Hoezen zijn klaar om een ​​beetje pit aan je meubels te geven. Wat je misschien wilt doen, is oude fauteuils decoreren met bedrukte hoezen. Als je een fauteuil hebt waar wat wit in zit, kun je mooie rode en bruine hoezen toevoegen. Als u zorgvuldig meet, kunt u proberen een hoes voor een stoel te krijgen die echt uitrekt om uw stoel zacht te maken.

Andere technieken die u kunt proberen, zijn om afgedrukte foto's van het strand op de rugleuning van uw stoel te plaatsen.

De kunst op witte hoezen is iets dat je kunt proberen te maken. Verzamel kleine zeeschelpen die je op het strand hebt verzameld. Schik ze op een zilveren dienblad en voeg een beetje witte verf toe en je hebt een artistiek tintje gevonden dat bij je interieurontwerpen past.

Een vleugje kleur toevoegen aan je woonkamerdecoratie kan met een schattig behangpapier. Je zou kunnen proberen om zelf een uniek ontwerp te maken!

Ik weet wat je waarschijnlijk denkt. Een interieurontwerp is iets dat alleen professionals en deskundige ontwerpers kunnen maken. De waarheid is dat het helemaal niet moeilijk is. Het enige wat je nodig hebt is een beetje knowhow, tijd en vastberadenheid. Als u uw project goed plant, zou het een lonende ervaring zijn om van de resultaten te genieten.