Hoe om geld te besparen op uw huis

Bouwbedrijf bouwadvies-Bouwbegeleider

Uitbreiding: Om de kosten van een uitbreiding te berekenen, moet u het volgende weten:

de lengte van de uitbouw

breedte van de uitbouw

breedte van de muur (herbouwd indien extra muur)

hoeveelheid isolatie ( Media nuttig voor de berekening van deze is om te controleren met uw plaatselijke raad of bouwsector bestuursorgaan voor de materiaalspecificaties van isolatie mengsel dat u gebruikt. Sommige raden zullen u machtigen om een bepaald product voor uw uitbreiding te kiezen, maar vaker mag u het een of het ander. Het is het beste om eerst te controleren).

Had u de prijs van een uitbouw van 3 bij 5 meter berekend, dan is de prijs: 715nexents gedeeld door 35 meter, gemiddelde prijs = Navigation 1, 249 dos.

Hoe een aannemer kiezen

Als uw aanbouw langer wordt dan 1 meter voeg dan 10% toe aan uw schatting, anders als het minder is dan 1 meter voeg 20% toe aan uw schatting. (Opmerking: sommige raden dicteren dat de uitbreiding (die niet wordt gebouwd) moet een minimale dakhoogte van 3 meter in sommige gebieden hebben).

De honoraria van de ontwerper kunnen oplopen tot 50% van de prijs van uw aanbouw. Als uw aanbouw langer is dan 2 meter, voeg 20% extra toe aan de bovenstaande schatting van 890 extra afgeknipt. Als het minder dan 2 meter, voeg 10% extra op de bovenstaande raming van 1.160 extra getrimd.

Wees voorzichtig met wie u kiest voor de bouwer: stad of raad prijzen variëren en sommige raden kunnen niet toestaan dat uitbreidingen die minder dan 30m in hoogte.hered 24m Deep in een gemeente gebied.Als u toegestaan om uw huis uit te breiden zonder toestemming van een bouwer, controleer dan uw raad by-law door te bellen naar hun liften hotline – 1300 2 mishandelingen of gratis op themav. Er zijn een groot aantal bouwers die niet zal instemmen met extra bouwwerkzaamheden die volgens de hoogte grenzen.

Kijken naar uw opties

Lagere kosten – Als u al toegewijd aan het uitbreiden van uw huis en het toevoegen van isolatie op de zolder, het renoveren van uw dak en / of nieuwe ramen in uw huis met nog eens 25-35%

Hogere kosten – U kunt uw huis uitbreiden, een nieuwe slaapkamer toevoegen, een badkamer met en suite toevoegen of uw keuken of badkamer renoveren door meer interne bouwruimte of grote schuifdeuren of glazen deuren aan de bestaande ruimtes toe te voegen. Voeg comfortabel ontworpen in-home uitbreidingskamers toe zoals:

o De perfecte oplossing voor gezinnen met opgroeiende kinderen is de toevoeging van een eenpersoonsslaapkamer met en-suite. Kinderslaapkamers kunnen volledig voldoen aan de behoeften van de bewoner(s) van de kamer zonder het ongemak van aparte slaapkamers of gedeelde ruimtes. Deze ruimtes kunnen groot genoeg zijn om aan de behoeften van de gezinsleden te voldoen. Afhankelijk van de indeling van uw huis kan een eenpersoonsslaapkamer in het midden van het huis een perfecte ruimte zijn om zowel volwassenen als oudere kinderen te huisvesten. Deze ruimte kan worden gebruikt als een uitbreiding van een grote woonruimte of familiekamer.

o Om uw huishouden effectief te beheren en toch fiscaal haalbaar te blijven, zullen financiële trucs helpen bij het verlagen van de kosten. Overweeg een appartement te bouwen in plaats van een eengezinswoning. Waarom investeren in een woning die niet volledig ten goede komt aan u of uw gezin?

o Hoewel een eengezinswoning u misschien aanspreekt, kan het zijn dat de energierekeningen te hoog worden. Door eenvoudigweg uw huidige woning te renoveren, een open en uitnodigende ruimte te creëren met meerdere contactpunten en uw verlichting aan te passen, kunt u uw gebruikskosten aanzienlijk verlagen. Het is gemakkelijk om een modern decor en moderne verlichting in uw huis te integreren door de huidige deuren te vervangen door nieuwe. U zult verbaasd zijn wat nieuwe deuren voor een kamer kunnen doen. Een groot huis kan ideaal zijn voor twee kinderen. Als het een open haard heeft, zult u misschien verbaasd zijn hoeveel extra warmte er uit het huis kan verdwijnen. Dit is belangrijk om uw koelingskosten te drukken en de productieve luchtstroom van uw huis te behouden.

Hopelijk helpen deze paar tips u om binnen uw gezins- en huishoudbudget te blijven. Het belangrijkste is dat een goede planning en een goede beslissing uw beste winkeltips zijn.