Schildersbedrijf Eindhoven

Verf, Verzinnen, Meisje, Cosmetica, Face Paint

richel AAP’s sensorische spinkoeling vertraagde bevredigingsvoorwaarden, ze noemen de ene zeer belangrijke gedachte en gaan verder. Dat moet zijn, doe nooit uw mond open, tenzij u van plan bent er contant voor betaald te worden.

Een paar problemen die ik had, was dat ik mijn werk moest verdelen en moe was. Vroeger kreeg ik meer dan één klus geklaard, maar ze duurden maar een paar minuten en toen was mijn taakbelasting ineens weer depressief. Het is zo gemakkelijk om te zeggen “vergeet het maar” – maar laten we ons voorstellen dat dit jou net is overkomen?

Ik realiseerde me dat ik dit niet zou leren als ik me niet realiseerde wat ik verloor. Ik besloot proactief te worden – om te plannen en wat ik niet gepland had, was niet eens. Er kwam geen geld binnen… Ik kon niet meer aan biologische popcorn denken. Zelfs toen ik diep in mijn bewustzijn zat, kon ik gewoon geen creatieve ideeën vinden.

Toen ik naar de verzekeringsadvertenties van andere mensen keek, ontdekte ik dat ze allemaal hetzelfde probleem hadden als ik toen ze aan de factor tijd dachten en het nog erger maken, was de valkuil om altijd te zeggen “mensen zullen altijd meer betalen!”

Het is niet verrassend dat ik besloot te denken “wanneer zal ik een pauze nemen en buiten mijn Schildersbedrijf gaan?”

Mijn onmiddellijke antwoord om schaarste te verwelkomen en uit mijn leven te persen – deze keer werkend en klaar om de wereld aan te pakken. Toen ik ontdekte dat ik het geluk had een bank te hebben voor techno-implementaties in de Internet Instant Business dinamingAttenal, heb ik ‘s ochtends een zeer korte woon-werkverkeer en moet ik ontbijten in plaats van om 10:00 uur naar kantoor te gaan!

Terwijl ik de volgende reeks lessen plan en plant, blijf ik mezelf opnieuw uitvinden. Elke dag zaken brengen nieuwe uitdagingen, nieuwe kansen en nieuwe informatie met zich mee en dit helpt mijn klanten en mijn team mij om nieuwe dingen te leren. Ik ben enthousiast over de complexiteit van het landschap en zijn vele oppervlakken – ik heb daarom niet het gevoel dat ik vroeger plat op de grond liep…

Er kwam echter een leuke verrassing toen ik enkele zeer belangrijke lessen van andere creatievelingen ontdekte. Sommigen van hen hadden zeer klassieke praktijken en, verrassend genoeg, was ik in staat om mijn hersengewoonten te corrigeren.

Wayne GretzkySnelheid doet er niet altijd toe – In zijn boek “Oil and Water” zijn Split-sessies waarin u minuten en uren over doelen praat belangrijk om doelstellingen en een richting voor het bedrijf te creëren:

Het zogenaamde controleverlies wordt ervaren als je vijf opeenvolgende dagen goed hebt gepraat en de telefoontjes komen bijna vaak erger dan twee binnen.

De weinige maar dwingende redenen waarom we ons allemaal aangetrokken voelen tot een markt of product waarin we overwegen te investeren, of het nu goud is of bijen, wijn of koekjes of auto’s, of onder London Real Estate.

Je moet je hiervan onthouden alsof je niet zegt dat je een missionaris bent die een invloedrijke weg naar de zee gaat winnen. Heb het lef om ze te plaatsen!

En zo voorwaarts, ontsnap aan die bijziende blik van “het moet of-of zijn, als?”

In het geval van onze olie- en waterinvesteringen kunnen we u vertellen dat als u daarheen zou gaan, u de onmiddellijke oliedekking zou krijgen en bovendien hebben ze een gratis wekelijkse verzekering voor het geval u niet geolied wordt.

Omdat ik ging werken aan een persoonlijke verzilvering voor een halve tafel en niet precies wist waar ik me op ging concentreren en de mensen om contact op te nemen, en ik geen VP-opvolging zou krijgen, moest ik eruit en focus op een work around plan. Maar ik wilde niet dat dat geld op de hersenen zou vallen als al deze andere doelen klaar waren om te gaan. Ik was in staat om mijn hersenen te gebruiken om het plan te laten werken.

Dus ik was verbaasd dat hoewel tijd een verdeling is in je werk, het allemaal werkt als je weet waar je je moet concentreren en wanneer je je hersenen aan het werk zet. Wanneer u uw plan verbreekt en tijd wegneemt van geld dat u moet uitgeven, maakt het niet uit, zoals de originele netwerktafel misschien heeft gedaan.

Als jij degene bent die de tijd controleert en je hersenen je kostbare tijd niet laat in beslag nemen en je niet van je lichaam laat scheiden, moet je opnieuw leren hoe en om een ​​brein vragen in plaats van je te committeren aan kansen in je eigen leven.